we@makeemsay.com

Junior 3D Motion Designer

***** This position is for Netherlands-based and fluid Dutch speaking applicants only *****

Make ’em Say?

Is een van dé motion graphic studios van Nederland. Vanuit Amsterdam maken we animaties voor reclamebureau’s, grote (en kleine) merken en (inter)nationale evenementen.
We zoeken een leuke, enthousiaste motion designer met minimaal één jaar werkervaring. De functie is per direct beschikbaar.

 

Waarom zou je bij ons werken. 
Je komt te werken in een snel, flexibel en ervaren team van ontwerpers. Daar werk  je op hoog creatief en technisch niveau terwijl je werkt aan motion graphics die je overal terug gaat zien:
Als je de TV aan zet, terwijl je on-line bent of wanneer je in de bioscoop zit.
Je werkt daarvoor samen met de grote namen uit de industrie: Je animeert bijvoorbeeld producten voor Albert Heijn, introduceert een nieuwe campagne van Bol.com of helpt mee aan het animeren van de nieuwe huisstijl van het Miami Ultra Music festival.
Naast het werken in een ambitieuze animatiestudio ontwikkel je ook een sterk en gevarieerd netwerk van reclamemakers, collega-ontwerpers bij (inter)nationale merken en freelancers. Je krijgt dus vertrouwen om het beste uit je te halen als getalenteerd motion designer. In het begin word je gekoppeld aan een ervaren collega, maar er wordt verwacht dat je snel zelfstandig projecten op gaat pakken en zelf ‘eigenaar’ van projecten wordt.

Dit ga je doen.
 
In eerste instantie help je mee aan alle projecten waar je ingezet kan worden: Voornamelijk 2D of 3D, soms doe je concept of art direction als dat uitkomt. Je ontwikkelt je talenten en interesses waar ze goed ingezet kunnen worden: Dat kan als script-schrijver, compositor of designer zijn. Als we elkaar beter hebben leren kennen groei je naar de positie toe waar je het beste tot je recht komt.
Wat moet je al kunnen? 
 
  • Je hebt een portfolio en/of showreel waarin we zien dat je talent hebt als motion designer.
  • Je bent goed in After Effects. Ervaring met Cinema 4D is een pré.
  • Aantoonbare ervaring of affiniteit met ons vak. Dat kan bij een ontwerp-, reclame-, of film/tv/reclame-productiebureau zijn.
  • Een ontwerp- of kunst-opleiding is geen vereiste. Praktische werkervaring en talent wel.
  • Minimaal een jaar ervaring of twee uitstekend voltooide stages bij een relevante werkplek.
  • Goede beheersing van het Nederlands (spreken én schrijven).
  • Woonachtig in of rond Amsterdam.
  • Je hebt een Niet-lullen-maar-poetsen-hands-on-kick-ass-mentaliteit.
Salaris en uren
 
Dit is een full-time functie, met een bijpassend salaris. We werken hard en gefocust in onze studio: Door de week van 09:30 totdat het werk af is (meestal 18:30), maar zelden in de avond en nooit in het weekend. De sfeer in de studio is heel persoonlijk en heeft dus ook de flexibiliteit en mentaliteit van een kleine creatieve studio.
Reageren?
 
Dat kan met een korte motivatiemail en een link naar je (LinkedIn) CV onder vermelding van ’Junior Motion Designer’ naar jobs@makeemsay.com.   Voor vragen kan je bellen met de studio-eigenaar Max op ons algemene nummer (020 2296837) .
Cart Overview